U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
 Ik heb een hele lieve familie. Die bestaat uit:

Mijn lieve mama: Ze heet Floor En ze komt oorspronkelijk uit Oss. 
Ze staat vrijwel altijd voor ons klaar. Ze voert alle gesprekken op de plekke waar ik kom. Bij elk gesprek is ze bij. En de meeste kennen haar dan dus wel. Scholen, groepen, instellingen, werkplekken enz. enz... Verder houdt ze erg van bewegen. Dus ze wandelt en fietst erg veel (vooral het wandelen) en 1 dag in de week doet ze aan gym. 

Verder zit ze nog op de musicalvereniging d'Elstars in Tiel. 
www.elstars.nl

Ze doet daar de PR en natuurlijk zingt ze daar ook. En dan heeft ze bij d'Elstars ook nog een apart clubje, waar ze dan ook nog bij zingt. Het is echt een hele gezellige grote club!!Mijn lieve papa: Hij heet Wobbe. Maar hij noemt zichzelf ook wel Wob. Hij komt oorspronkelijk uit Medan, Indonesië. Hij is de man die het geld verdient in huis. Hij is eigen baas en hij is; Fysiotherapeut en manueeltherapeut. En hij doet ook wel eens wat haptonomie. 

Dit is zijn website: http://www.wolters-fysiotherapie.nl/#

Zijn hobby is vooral lekker rondzeielen in zijn boot Sirius. 
Een Neptune 27 (voor de kenners)
Zomers reed hij ook wel eens stukjes op zijn motor. (hij had er twee... Waarom? Geen idee..) en natuurlijk rijd hij ook in z'n grootste schat de Citroën DS. Een snoek, ook wel genoemd! Het is inderdaad wel een prachtauto. En hij zorgt ervoor alsof het z'n eigen kindje is..!!


M'n liefste broertje: Hij heet Willem!! Willem heeft het syndroom van down. Hij is verder de enige broer/zus dat ik heb. Hij is geboren op 15 oktober 1993 in Tiel. Ik zeg altijd dat hij m'n schatje is. Mijn knappert!! Hij is er bijna altijd voor me!! Of hij moet ff een bui hebben, maar dat heeft iedereen natuurlijk wel eens. Zijn hobby's zijn spelen. Met bijvoorbeeld kleren, verkleedkleren dus. Muziek luisteren. Maar vooral MEEZINGEN!!! Hij luistert van alles. Bijvoorbeeld: Marco Borsato, Within Temptation, Bassie en Adriaan, Ernst en Bobbie en nog veel meer... Maar vooral Disney!!! Ik brandt geregeld en cdtje voor hem met specifiek disney nummers! En ook allemaal nederlandstalig, zodat hij, vooral lekker in de auto keihard kan meezingen en zich er helemaal op in kan genieten!!

Wij zijn verslaaaaaaafd aan de disney classics.