U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze hond: Nus is onze nieuwkomer in ons gezin. Nus hebben we uit Spanje als pup geadopteerd van de website: http://www.spaanseviervoeter.nl/ Gelukkig was het allemaal super gelopen!! Wel is hij ietsjes groter geworden dan dat de bedoeling was..!! Hij zou ongeveer 40 cm worden enne... nu is hij ongeveer 65 cm... Maar het is zoooo'n schatje!!! Zoo sweet!! 

De katten:
Wij hebben 2 katten in huis. Moos en Minoe.
Moos is onze rooie kater en die plukt zichzelf kaal... Waarom? Geen idee... 
Verder is Moos wel een schatje. Ook al wilt hij dat zelf niet horen.. Want dan krijg je misschien wel een mep. Maar ja als je een vent ben wil je natuuuuurlijk niet schattig zijn!!

Minoe hebben we van de straat geplukt. Ze stond als minipoesje zomaar voor onze deur!! 
Het is echt een prinsesje, maar ook een loeder. Nouja... Net zoals Moos... Minoe vind het heerlijk om bij je te liggen, maar opstaan mag natuurlijk niet.. Ze vind het ook heerlijk om samen met mij naar bed te gaan! Dan gaat ze lekker kroelen en spinnen. Ze ligt meestal naast me of op m'n dekens *^.^*

Minoe en Moos vechten wel vaak in huis en Moos is wel een beetje de opzoeker ervan....
En nus komt er dan bij mee bemoeien, want die wilt graag met de poesjes spelen!!
Maarjah.. De poesjes willen niet spelen... Dus dan krijgt hij een haal over zijn neus en dan
gaat hij gauw naar mama (mn moeder dus) En dan wil hij op schoot!!

((Deze foto stamt ong uit 2012)Ons pietje:
Ons pietje is volgens mij een dwergpapegaaitje, ach maakt niet uit.. Hij is onze knappert! hij is echt superlief en heel bang..!! We hebben hem gevonden en in ons hart gesloten!! Hij zingt altijd vrolijk mee en soms net een toontje te hoog..!! We babbelen veel met hem en als we gaan slapen steken we onze vinger door de tralies en dan (als hij zin heeft) geeft hij ons kusjes!!! Zooo sweeet!! Hij heeft echt ons hart gestolen!

Ondertussen hebben we een nieuwe, want helaas is ons pietje overleden... Het was wel ff wennen met de nieuwe! Hij kon best gemeen zijn en fluiten? Ho maar "-.- Maar nu hoort hij er helemaal bij!! Maar hij zal ons pietje niet kunnen vervangen

Is hij geen plaatje!! Ons oude pietje

Overige dieren:
We hebben een voliére gehad met nog andere vogeltjes, maar die stonden buiten. We hebben ze nu helaas niet meer, ze zijn weggevlogen of overleden. Verder hebben we nog wat kipjes rondlpen. Ze zijn al goed op leeftijd, maar ze scharrelen nog heerlijk rond!! En ons heilige haantje is er gelukkig ook nog! het haantje hebben we ook geadopteerd, mn moeder was verkocht toen ze het haantje binnen zag komen bij de dierenambulance waar ze een tijdje heeft gewerkt, aantal jaar terug. 

Ondertussen is ook het laatste witte kipje overleden, maar oud zijn ze wel geworden!!
Zeker 10 jaar schattten we thuis!! Het haantje was helemaal alleen over... Dus m'n moeder heeft nieuwe kipjes gekocht en het zeker zeker een week tot twee weken tot m'n vader erachterkwam..!!! Zegt ook weer wat :P Eerbetoon:

Er is 1 moppie die ons na 14 jaar heeft verlaten en diep in m'n hart doet het nog heeeeel veel pijn!!! Ze heet Mara en dat was de liefste hond in m'n herinnering. Ik ben met haar opgegroeid. Het was mijn lieffie, schatje en moppie!! Mijn prinsesje!!
Ze was een kruising met een Duitse Herder en een Akita Inu..

Lieve, lieve, liefste Mara, je blijft altijd, maar dan ook altijd in m'n hart!! Ik zal je nooit vergeten!!!1998  -   09-12-12