U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
[NOG BEZIG]

Zoals jullie nu weten heb ik dus NAH en Fibromyalgie. 
Maar buiten dat houd ik ook erg van sporten en dus de creatieve dingen.
Door m'n Fibro is sporten erg lastig en is m'n frustratie daar groot in. Ik sportte nu nog maar 1x per week en dat was een uurtje tennis. En als ik dus op school zat, heb je daar nog sport bij.. maar school is tot zover over en tennissen helaas ook... in ons clubje gingen er teveel stoppen helaas..

Fotografie:
Mijn lust en m'n leven de fotografie!!!!
Als ik ga fotograferen dan kom ik ook daar in een andere wereld en ontspan ik me helemaal!! Ik heb vrijwel altijd m'n camera bij!! Hij is mijn schatje en zonder m'n camera voel ik me kaal...!!!

Het liefste in de fotografie zijn:
- Macro fotografie
- Dieren
- landschappen
- Natuurverschijnselen
- Mensen, die niet kijken naar de camera, maar de natuurlijke blik hebben.
  Maar ook wel mensen die poseren/model staan. (Maar dat doe ik alleen bijna       nooit...) 

Tekenen:
En nu verder, want ik hou ook al jaren van tekeken!! Ik heb nog een tekening thuis liggen die ik getekend had toen ik 7 jaar was. (we hebben thuis sowieso veel tot alles bewaard) En toen heb ik me dus geconcentreerd op 1 plaatje. En dat was Mr. Mime van Pokemon!! Ik heb daar geen foto van en ik heb hem niet bij de hand. Maar hij bestaat nog wel, in zin van dat ik hem in een map heb bewaard. Waar sowieso veel tekeningen inzitten. 

Tekenen doe ik nog steeds!! Met volle teugen! Ondanks de Fibromyalgie. Als ik teken kom ik in een andere wereld. Daarin kan ik me volledig in ontspannen!! Net zoals bij schilderen en foto's maken!! Dat is gewoon echt mijn ding!! En niemand kan dat veranderen. 

Het liefste wat ik teken is iets van Manga/Anime. Denk maar aan Pokemon. En Pokemon is ook iets wat ik heeeel veel teken!! Daar ben ik ook echt mee opgegroeid!! Ik heb er vele spullen van (dvd's, knuffels, stuffs ect.)  en teken ik ze altijd na. En soms als het lukt ook zelf. Maar ik trek nooooit over!! Als je echt van tekeken houd, dan doe je dat niet. En verder kijk ik er het liefste elke dag naar! Naja.. Bijna elke dag dan..!! 


Sporten:
Ik vind vele sporten erg interessant!! Teamsport maar ook sporten voor je uppie ;) Als het kon, had ik er heeeeeeel veeeeel uit willen proberen!! En ik vind het erg belangrijk dat al die sporten worden 

[Nog bezig]

Dans:
Het liefste wil ik ook nog graag dansen. Het liefste dan hiphop/streetdance. En evt. wat sprankjes van de moderne dans mee te nemen. Maar ik ben bang dat mensen me niet willen en ik durf het vaak ook niet te vragen... (dat heeft dan ook weer met m'n nah te maken...) Ik ben gewoon bang om afgewezen te worden... Want ik heb ook niet veel ervaring... Ik heb wel les gehad.. Een aantal jaar, maar daar leerde je niet veel... alleen maar het zelfde.. En je wilt natuurlijk wel atlijd een uitdaging hebben in het dansen en je gevoel erin te laten zien!! Ik vind dat iedereen een kans verdient om zijn of haar passie te beoefenen!! ((over het algemeen bedoel ik dan))Schilderen:
Schilderen doe ik ook graag!! Ik doe veel abstract. Maar ook veel van tekeningen af. Dus bijvoorbeld een pokemon op doek. Maar ook graag richtig dingen als steampunk!! Dat vind ik allemaal erg leuk om te doen. Ik heb ook vaak "stil leven" gedaan en nog veel meer dingen. Maar ik heb ook ongever 6 a 7 jaar op schilderen gezeten. Op een clubje in Maurik. Ongeveer vanaf m'n 7de tot m'n 13de of 14de. Want toen stopte de lerares met de avond club... En ging alleen met de kinderen in de middag verder... Helaas... En helaas heb ik het nu ook al een tijdje niet meer gedaan... de tijd maar vooral de ruimte en rust had ik niet echt... En verder buiten deze dingen doe ik ook aan taarten/cupcakes maken!!
En ik doe aan Steampunk! (knutselen/sieraden maken van wekker/klok onderdelen!!